Planul tău – Provocarea noastră

Susţinem dezvoltarea microintreprinderilor din România şi dezvoltarea tuturor viitorilor antreprenori, fie că doresc să înceapă acest drum ca o profesie liberală fie ca o persoană fizică autorizată. Tu vi cu o ideea de bussines şi cu investiţia iar noi te ajutăm să o pui în practică, cu sprijin logistic şi sfaturi de aplicare, toate acestea învăţate în urma experienţei de piaţă şi a micilor afaceri de succes !

Serviciile noastre
dedicate afacerii tale

Implementare

Dacă deţii o idee de bussines, ai bugetul necesar dar nu şti de unde să începi ? Scrie-ne despre ideea ta şi noi venim cu modul de implementare, paşii şi te sprijinim până în momentul în care totul este 100% legal şi funcţional.

Eficientizare

Te ajutăm să faci cele mai bune alegeri, venind în întâmpinarea ta cu oferte pentru deschiderea contului bancar necesar activităţii, companii de curierat, sprijin în încheierea contractelor, procesarea plăţilor online.

Promovare

Te putem ajuta să îţi creşti venituri prin realizarea unui website, magazin online, şi promovarea acestuia în mediul online, gestionând reclamele pe diferite platforme, software pentru gestionarea clienţilor, servicii de secretariat.

Prelucrare date

Timpul este foarte preţios astfel vin în ajutorul tău, astfel tu ne pui la dispoziţie toate documentele contabile create în decursul lunii şi noi le vom introduce în panoul tău de control, generându-se automat statistici şi rapoartele necesare activităţii financiar-contabile. Îţi oferim un mediu de comunicare intern sigur de webmail.

Mediu prietenos de dezvoltare

Ai posibilitatea de a schimba idei, de la alţi mici intreprinzători din domenii diferite de activitate. Nişa foarte mare de colaboratori ai noştri şi know-how te pot ajuta .

Suport tehnic

Nu îţi bate capul cu website-ul de prezentare al afacerii tale, magazin şi plăţi online, webmail securizat, afişarea în mediul online şi promovarea afacerii tale.

Suport legislativ

Prin intermediul colaboratorilor noştri venim în ajutorul tău pentru rezolvarea tuturor problemelor de ordin jurudic pe care le întâlneşti (inclusiv suport pentru autorizare şi funcţionare activitate).

Suport contabil

Oferim o platformă modernă de contabilitate dezvoltată după domeniul tău de activitate, interactivă şi uşor de utilizat, accesibilă de oriunde. Pe lângă asta, oferim şi suport în tot procesul de contabilitate.

Preţuri accesibile

Pentru afacerile la început de drum, toate serviciile noastre sunt gratuite sau conţin reduceri mari până când afacerea ta funcţionează ulterior preţurile se negociază de comun acord.

Suport logistic

Putem oferi o gamă largă de servicii de la diferiţi furnizori de incredere, precum Hosting, Banking Management (pentru realizarea plăţilor online), semnătură digitală şi multe altele!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Conectează-te uşor şi rapid !