Disfuncţionalitate aplicaţie MyMail

În atenţia utilizatorilor aplicaţiei MyMail pentru gestionarea adreselor de e-mail personalizate !

În ultima perioadă au fost raportate mai multe probleme referitoare la accesul aplicaţiei android/iOS MyMail referitoare la procesarea e-mailuri primite/transmise, drept urmare vă recomandăm schimbarea aplicaţiei, prin folosirea aplicaţiei Gmail, ce se regăseşte preinstalată pe orice dispozitiv.

Menţionăm că funcţionalitatea serviciului de webmail a fost tot timpul acesta funcţională, fără pierderi de informaţii, astfel după conectarea prin alt mail manager, toate e-mailurile dvs. se regăsesc, nefiind afectate de aplicaţia MyMail. Vă prezentăm paşii pentru configurarea aplicaţiei.

Folosirea acestei metode, nu influeţează spaţiul disponibil în serviciul Google deoarece toate e-mailurile dvs. sunt stocate în serviciu dvs. de găzduire.

Deschideţi aplicaţia Gmail
Deschideţi mailul principal, apăsând pe semnul cu 3 linii, din partea stângă.

Alegeţi din meniu, categoria “Setări”

Apăsaţi pe “Adaugaţi cont”

Din lista de servicii, selectaţi “Altele”

După acest pas, vă apare o căsuţă în care introduceţi adresa de e-mail personalizată (@domeniu.ro), urmat de apăsarea butonului ‘înainte”.

În următorul pas, alegeţi conexiunea Personal (POP3), urmat de introducerea datelor de conectarea (parola dvs).

Pentru conectarea dintr-un browser web, o puteţi face accesând linkul Webmail Login . În cazul în care întâmpinaţi probleme privind conectarea sau aţi uitat parola, puteţi deschide un ticket de suport la adresa suport.rdsoft.ro.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Conectează-te uşor şi rapid !