Functionare ingreunata a serviciilor – 26.04.2023

[26.04.2023 – 14.10] Sistemele noastre de monitorizare au alertat cu privire la functionarea ingreunata pentru o parte din servicii. Investigam cauza revenim cu un update pe masura ce avem noutati.


[UPDATE 26.04.2023 – 22:07] Continuam sa investigam situatia aparuta la nivelul serviciilor. Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru restabilirea accesului la servicii cat mai curand posibil, nefiind vorba despre o pierdere de date sau de o activitate malitioasa. De indata ce avem noi informatii vom reveni cu update.

[UPDATE 27.04.2023 – 10:47] – Catre toti partenerii nostri:
In primul rand, va multumim pentru rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada in tot acest timp, stim ca aceasta situatie v-a creat neplaceri si ne pare rau pentru acest lucru. Serviciile sunt functionale, echipa tehnica a lucrat constant inclusiv pe parcursul noptii pentru restabilirea lor.
In prezent, este o prioritate pentru noi sa asiguram disponibilitatea platformei de suport pentru a raspunde punctual solicitarilor.
Continuam sa publicam pe aceasta pagina noi informatii pe masura ce sunt confirmate de echipa tehnica.
Din nou, va multumim pentru rabdarea si increderea acordata.

[UPDATE 27.04.2023 – 14:00]

In ultimele ore am monitorizat serviciile si totul functioneaza in parametri de performanta corespunzatori. Ne pare rau pentru neplacerile cauzate si va multumim pentru rabdare si intelegere. Revenim cat mai curand posibil cu detaliile tehnice despre acest incident.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Conectează-te uşor şi rapid !