Testare sistem de e-mail

Stimate partenere,

Vă informăm că în următoarele zile, vom efectua teste ale sistemului nostru de email pentru a asigura funcționarea corespunzătoare și sigură a serviciului nostru. Aceste teste sunt parte a eforturilor noastre continue de a vă oferi cea mai bună experiență posibilă în utilizarea platformei noastre.

Detalii ale Testelor:

  1. Impactul asupra Utilizatorilor: În timpul testelor, este posibil să experimentați întârzieri minore în primirea sau trimiterea emailurilor. Cu toate acestea, vă asigurăm că orice întârzieri vor fi minime și că aceasta nu va afecta funcționarea normală a contului dvs. de email.
  2. Scopul Testelor: Testele au drept scop verificarea capacitatii sistemului nostru de a gestiona un volum crescut de trafic de emailuri, precum și identificarea și remedierea potențialelor probleme tehnice.

Ce trebuie să faceți:

  1. Rămâneți Conectat: Nu este necesară nicio acțiune din partea dvs. pentru a participa la aceste teste. Vă rugăm să rămâneți conectați la contul dvs. de email așa cum ați face în mod obișnuit.
  2. Feedback-ul Dvs. Este Valoros: Dacă întâmpinați orice problemă semnificativă în timpul acestor teste sau aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați imediat la adresa de email [adresa de email pentru feedback].
  3. Vă Mulțumim pentru Înțelegere: Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și cooperare în timpul acestor teste. Eforturile noastre continue sunt dedicate furnizării unui serviciu de calitate și apreciem sprijinul dvs.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru încrederea acordată platformei noastre. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Conectează-te uşor şi rapid !