Afacerea ta în online

Afacerea ta poate prospera cu o implicare activa in era tehnologiei. In doar 2 minute se poate lansa o comanda online, astfel crescand şansele evoluţiei afacerii tale. Prin intermediul WordPress si cPanel, poţi dezvolta o platforma foarte buna pentru gestionarea comenzilor tale, comunicarea dintre angajaţi si clienti, printr-un sistem sigur şi stabil (nu ti-ai dori ca site-ul tau sa fie indisponibil la orele de varf). Punem la dispozitie o oferta larga, ce se poate adapta pe specificul afacerii tale, la cele mai înalte standarde.

Servicii hosting

Îţi oferim servicii de hosting de calitate, oferite de către partenerii noştrii, la preţuri avantajoase pentru toate website-urile dezvoltate de către noi!

Dezvoltare

Ne ocupăm de dezvoltarea completă funcţională a website-ului tău, aducând un mare plus afacerii tale !

Teme custom

Experienţa şi softwar-urile de înaltă calitate utilizate, vor face ca design-ul site-ului tău să fie unul plăcut şi atractiv, pe plăcerile tale.

Optimizare

Ne asigurăm că site-ul tău este vizibil în motoarele de căutare şi că va ajunge la un număr cât mai mare de vizitatori, prin optimizare şi managementul reclamelor.

Visul tău - Misiunea noastră

Servicii oferite

Ne raportăm la o gamă largă de domenii de activitate a clienţilor noştri, realizând platforme online (site-uri de prezentare, magazine online, platforme de gestionare a clienţilor, financiar) către foarte multe domenii, precum Beauty, psihologie, medical.

Te-am convins?

Solicită chiar acum o ofertă personalizată, iar noi ne vom ocupa de elaborarea unui plan personalizat nevoilor tale la un preţ corect şi accesibil.

  1. Asistenţă în achiziționarea și instalarea web serverului și domeniului web, în funcție de specificul afacerii tale, nevoilor de resurse și bugetului alocat.
  2. În cazul în care clientul deține deja un web server și domeniu, la nevoie, oferim servicii de migrație pe alte servere dorite de către client.
  3. Instalarea platformei necesare pentru afacerea ta, în general WordPress, dar la nevoie OpenCart, SuitCRM, etc.
  4. Instalarea unei teme reprezentative domeniului de activitate și adaptarea acesteia la nevoilor clientului, cu categoriile necesare (contact form, about me, date de contact, informații despre domeniul de activitate, politica de prelucarea datelor cu caracter personal, politica cookie).
  5. În funcție de specificul website-ului, se vă instalata și module speciale de preluarea și prelucrare plaților online (WooCommerce), și realizarea magazinului online după cerințele clientului. La cerere adaugăm produsele în magazin, cu textul și imaginile clientului.
  6. Oferim asistenta pentru implementarea plaților online printr-un intermediar autorizat (EuPlatesc.Ro sau Netopia).
  7. Adaptarea website-ului în funcție de nevoile clientului, integrarea de scripturi speciale pentru statistici web, gestionare cache, etc.
  8. La cererea clientului, oferim asistenta pentru instalarea și folosirea adreselor de e-mail personalizate (cerință necesara pentru creșterea gradului de securitate a datelor cu caracter personal).
  9. Alte tipuri de servicii de web design, la cererea clientului, oferind siguranță deschiderii publicului larg a website-ului într-un timp optim.

Serviciile noastre se aplica foarte ușor pentru realizarea de website-uri dedicate cabinetelor medicale, pensiunilor, magazinelor online, diferite site-uri de informare, bloguri.

Pretul difera in functie de tipul de website, timpul de executie al proiectului, resursele necesare implementarii.

Inainte de inceperea implementarii website-ului, ne vom ocupa de conceperea unui proiect, cu toate etapele de lucru, timpul necesar, resursele implicate, perioada de implementare si pretul final al acestuia.

In cazul in care clientul doreste si servicii de mentenanta ulterior, se pot aplica reducerii privind pretul de implementare.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Solicită plan personalizat

Conectează-te uşor şi rapid !